Nieuwsbrief

Vul hier je email adres in en klik op 'Aanmelden' om vanaf nu de Priegelwerk.nl nieuwsbrief te ontvangen:

Nieuwsbrief Priegelwerk Juni/ Juli,


Hallo Allemaal,

Bij deze laat ik jullie weten dat ik besloten heb toch helemaal te stoppen met mijn poppenhuiswinkel.
Samen met mijn nieuwe baan wordt het te druk en aangezien de winkel erg veel tijd inneemt en ik jullie niet meer van dienst kan zijn zoals jullie normaal van mij gewend zijn, begint vandaag de totale opheffingsverkoop.

Op alles wat in mijn winkel staat onder poppenhuis is nu een korting van70% van kracht, met uitzondering het porselein 40% korting.
http://www.priegelwerk.nl/producten.php?cat_id=115
De 70% korting word berekend naderhand..dus als je het automatische mailtje hebt gehad dan volgt nog de definitieve berekening die doe ik met de hand, omdat het even makkelijker is voor mij.
De 40 % korting voor het porselein word direkt in het winkelmandje verrekend.
Wacht dus nog met betalen tot je een mailtje van mij hebt gehad!!

Houd tot 14 Juli de winkel in de gaten omdat op dit moment nog uit alle hoeken en gaten miniaturen tevoorschijn komen die nog in de winkel worden gezet.
Op 14 Juli gaat de winkel dicht.

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen de afgelopen 7 jaar, ik heb met veel plezier de winkel gerund en op poppenhuizen beurzen gestaan..
Wellicht zie ik jullie weer eens als ik voor fun over de beurzen struin..

Iedereen die lid is van de nieuwsbrief word uit het systeem gehaald en krijgt na deze nieuwsbrief niet meer een nieuwsbrief.
wil je op de hoogte blijven van wat ik nog wel in de verkoop heb? oa: kadootjes, etuitjes , haak spullen van alles en nog wat, stuur dan even een mailtje naar info@priegelwerk.nl dan zorg ik dat je op de hoogte gehouden wordt.


Veel plezier met winkelen !
Groetjes Anita
Priegelwerk.nl wordt in eigen beheer ontworpen en onderhouden. Meer weten? Neem contact met ons op
© 2011 Priegelwerk.nl